«Карпати» й на Кавказі кращі

КатегорияЛига Европы Дата2010.08.05, 23:21:09

KTO_5639.jpg (800×600)

Зестапоні – Карпати – 0:1. 
Долю першого протистояння третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА між львівськими «Карпатами» і грузинським «Зестапоні» вирішив один влучний удар Ігоря Худоб'яка. У виїзному матчі героєм поєдинку став Денис Кожанов, який відзначився в компенсований арбітром час.

Грузинська команда традиційно добре виступає в рідних стінах, тож у першому таймі підопічні Олега Кононова віддали ініціативу господарям і зайняли вичікувальну позицію. Незважаючи на перевагу у володінні м’ячем, гострих моментів хлопці Георгія Гегучадзе не створили. 

Натомість львів’яни діяли на контратаках. Чудову нагоду для взяття воріт втратив Андрій Ткачук, який пробивав головою після подачі з правого флангу Ігоря Ощипка, проте м’яч пролетів вище поперечини.

А на 34-й хвилині на грузинському стадіоні погасло світло, і арбітр зупинив гру. Після усунення технічних несправностей суперники дограли перший тайм, проте створити бодай один небезпечний момент жодна з команд не спромоглася.

По перерві найпам’ятнішим моментом можна вважати красивий удар грузинського легіонера «Карпат» Олександра Гурулі, але голкіпер господарів Роїн Квасхвадзе м’яч якимось дивом парирував.А от із ударом хавбека львів’ян Кожанова воротар «Зестапоні» не впорався. Вишукану комбінацію розпочав Батіста, який з лівого флангу викотив м’яч під удар Ігорю Худоб’яку, але той не став пробивати, а віддав далі на Кожанова. Молодий хавбек «Карпат» низом пробив у дальній від кіпера кут - 1:0. 

Перемога за сумою двох матчів дозволила «Карпатам» пройти до стикового раунду Ліги Європи. 

Суперник української команди визначиться на жеребкуванні у п’ятницю.

Джерело: сайт УЕФА


Автор: Andriyko
Bookmark and Share
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Онлайн матчи

Реклама

Статистика

Рейтинг@Mail.ru
Топ100- Футбол
Besucherzahler russian mail order wives
счетчик посещений
Рейтинг VOON.RU TOP100

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Опрос